Don't regret anything that have made you smile

Heej bloggen! Emma här. Idag har jag jobbat, fyfan säger jag bara. Mina ben, knän och fötter gör så jävla ont. Har stått upp hela dagen och arbetat med scannern.. Nyss såg jag en rätt bra film med mami, den får en 6.5/10, och enligt mig är 5 okej (sebart!). Haha jag har blivit värsta film geeken. Försöker packa eftersom jag flyger till Umeå imorgon. Ska bli super kul, men innan det ska jag jobba igen. Inte lika kul, men så värt pengarna! Nu orkar jag inte skriva mer. Ska försöka skriva i Umeå, om jag får tillgång till internet. Pussar!

Louder than words

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Egentligen borde jag ju säga vintern eftersom jag fyller år i Decemeber, och för att julen och snön är så underbar, men resten tycker jag inte så mycket om. Kallt, usch. Så det blir sommaren som är min favoritårstid för att det är varmt och allt blir så mycket bättre då. Utomlands, glass, hav, sjö, släkt, värme, sol, bruna ben, shorts, linne, vänner, utekvällar, komma hem på morgonen och solen fortfarande skiner ute, glasögon. Åh jag skulle kunna fortsätta i eveigheter, men det tänker jag inte. Vill inte utsätta min kropp och hjärna för att skriva om sommaren, för blir seriöst bara deprimerad. Jag tittar ut i fönstret och ser snö, kyla, mörker. Ge mig sommar nu!

 

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

 

Mina mål med livet, vad är dem? Oj, har rätt många. Jag skulle först och främst vilja gå ut med bra betyg från gymnasiet så att jag kan välja vidare fritt med öppna händer. Läsa juridik i kanske uppsala, lund, umeå eller stockholm. Men innan det ska jag efter gymnasiet bo ett år i USA och lära mig saker på egen hand. En annan dröm som jag har är att skriva en bok, alltså en riktigt bok. Och den största utmaningen är att jag ska bli nöjd med den. Jag skulle vilja ha ett hus i Italen där jag skulle kunna vara på somrarna med min dröm familj. Jag skulle vilja släppa en skiva, för jag älskar musik och att sjunga. Men som sakt, drömmar ska väl behållas som drömmar? Det är inte fel att drömma, hoppas och tro. Det har jag lärt mig. Så jag ska fortsätta göra det, enda tills jag slutar andas, och jag hoppas ni gör det med. För er egen skull.
// Emma

Från Coffeehouse by george till American Cookies!!!

Hejsan alla godingar! Idag är det Söndag och jag har faktiskt vart utanför mitt hem, vilket inte är vanligt att jag gör en söndag för då brukar jag ha en ''hemma dag''. Hade sjukt kul iaf, så det var ju bra.. Drog nämligen in till City med min älskade Älg (Linnea) och det enda vi gjorde var typ att äta, HAHAHHAHA. Först åt vi lunch vilket för bådas del blev cesar sallad, GRYMT GOTT!!!!! Sen satt vi typ där i två timmar och bara snacka, men efter ett tag blev vi fika sugna så vi gick till Gallerian och åt VÄRLDENS GODAST KLADDKAKA MED GLASS!!!! Sjukt gott! By the way var det från American cookies! Efter det så begav vi oss hem, och jag köpte även två tidningar inför Sportlovet :)
// Ebba från Sveriges BÄSTA stad= Sthlm :P
<3



Emma



Lööördag

Holaaa! :)
Jag tänkte börja det här inlägget med att gratta vår fina SANDRA som fyller hela 17 år idag! Stort grattis till dig sötis och jag hoppas verkligen att du har det bäst i Alperna nu! <3
Hoppas ni andra har haft en trevlig helg. För min del har den varit lovely! Igår gick jag, Ema och Sanna ner till stan för en fika på Fräcka innan vi drog oss vidare till Sannas place där vi hade en mysig tjejkväll. Kvällen bestod av mycket svull (som vanligt), härligt filmtittande på "A walk to remember" som är en sjukt bra film, det blev självklart väääldigt mycket dator och vi skapade också alla tre en varsin blogg som jag tycker att ni ska ta och kolla in, kan skriva ner länkarna här nedanför. Vi sov typ ingenting, gick och la oss vid typ sex på morgonen och vaknade strax innan tio. Vi tillbringade kvällen eller snarare sagt natten med att trippla våra hår och ta massa kort. Super kul!
Idag har vi varit och kört zuuuuumba på badet och det var verkligen hur kul som helst! Inte bara hade vi en sjukt rolig instruktör utan vi skämde även ut oss lagom mycket. Hahaha, alltså vi valde ett intensivpass efter att aldrig ens provat på zumba tidigare så det gick riktigt fort fram men vi kunde verkligen inte sluta skratta. As roligt! Efter zumban drog vi i alla fall ner till stan (igen) för att återigen fika. Hahaha, så blir det när man umgås med mig. ;)
Nu ska jag dra och kolla på melodifestivalen hade jag tänkt mig. Love Generation uppträder idag och en i gruppen är faktiskt från Norrköping så lite stolt är man ju. Så nu får vi hålla tummarna för att det kommer gå skit bra för de!
Pussar <3
Majla
<3

Kolla gärna in:
http://maajlaa.blogg.se
http://emabakija.blogg.se
http://sannahasanagic.blogg.se

Hola, mi nombre es Ebba y estoy casi 16 años!

Yeay, that's right! Jag heter Ebba och är snart 16 år!!! Jippi :)!!! Måste kanske börja öva på spanskan efter som....VI SKA PÅ KLASSRESA TILL NERJA-SPANIEN OM 2 MÅNADER!!!!! I'm so exated, and I can't just hide it, dudududu I don't wanna lose control, but I think I like, I like it!!! Fast vi har typ 15 000 more to goooooo, så jag måste dessvärre sälja newbody.. Någon som vill köpa :)??? Hör av er till mig då :P
Asså jag vet inte varför jag tycker det är så pinsamt och jobbigt att knacka dörr, men jag antar att det är för att jag redan har typ sålt 1000 andra saker så....Men efter New Body så blire inge mer, tror jag...Så det är bara att tagga till! Sportlov nu, och jag har typ inte ett piss planerat! Det känns både tråkigt men samtidigt skönt. Dock vet jag att det kmr bli sitta framför dator/Tv dagar, men jag ska försöka att träna lite :) Igår var jag faktiskt duktig. Först gick jag hem i rask takt ca 40 minuter, sen hade jag ett lite gympa pass för mig själv där jag fokuserade på magen i ca 30 minuter, och sist men faktiskt jobbigast joggade jag i 30 minuter på gåbandet. Allt som allt så tränade jag i 1h och 40 minuter! Stolt cheeeey! Dessvärre har jag typ inte rört på mig så mkt idag :/ Bara typ kört Wii i en timme, och jag blev faktiskt lite anfådd, speciellt när det var boxning.
Men nu ska jag faktiskt gå och kolla på Glee <3 Men vi hörs och troligtvis ses :) <3
//Ebba from the Town!!! <3

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

En person jag vill träffa nu. Hmm, svårt.. finns för många. Men det är nog min bror. saknar honom för mycket. Om några dagar träffas vi iallafall vilket ska bli jätte kul. Han har ju flyttat hemmifrån, känns så tomt utan honom. Känns tomt att inte ha någon att bråka med, vi träffades varje dag sedan jag föddes, och nu några gånger per år. Det känns jätte konstigt. Men snart tar jag flyget upp till honom iallafall! Tack för att du finns Oscar.
// Emma

Dröm...

Hejsan allihopa :) lördag idag och såg just på Tv4 en kille som vann 15 000kr/månaden i 10 år!!!! Tänk om man skulle vinna det!!! Fatta vad mkt jag skulle göra om jag vann det!!!!
Ska leta efter bakverk som ska bakas inför min födelsedag :) Det finns så mkt att välja på att det blir svårt :O Mamma och Pär är inte hemma så jag har det bra :P
Jag: Mamma får jag följa med och handla???
Mamma: Nääää
Jag: Varför inte det :(???
Det förblir tyst och mamma går därifrån :P Undra vad dem ska göra?? Kanske handla lite presenter, för det är ju nämligen NÅGON som fyller år snart :P
Nejmen, nu ska jag fortsätta leta bakverk :) Och kanske göra en inbjudan som kmr ramla ner i era brevlåder snart :) Hörs väll senare, antar jag :P <3
// Ebba den store :P

Dag 1 – En bild på mig + 15 fakta om mig.

Så, första dagen. 15 fakta om mig? Inte för att det kommer intressera er men okej. Let's go:


- Min favorit färg är rosa. Har nog varit enda sedan jag föddes.
- Jag har haft många olika slingor med massa färger, b. la. rosa, svart, blå, grön, brun etc. pretty awsome right?
- Jag älskar att sjunga, och har gjort hela mitt liv. Musik överhuvudtaget gör mig glad. Det har räddat mig genom tuffa dagar och månader, och helt ärligt vet jag inte vad jag skulle ha gjort utan musiken.
- Jag har en navel piercing, visste ni det? Så himla glad över det, har velat haft det länge och tillslut beslöt jag mig. Calm på hornsgatan är kanon om ni funderar över piercingar.
- Mina ögon skiftar färg. Ibland gröna, ibland blåa och ibland både och. Crazy but true.
- Jag har blivit så sårad över kärleken att jag har slutat tro på den. Hemskt att säga, men tyvärr sant. Jag hoppas att det någon gång i livet förändras.
- Mina föräldrar är fortfarande gifta. Och jag älskar dem båda extremt mycket.
- Min släkt inklusive min bror bor i Umeå uppe i norrland. Ska åka upp på tisdag kväll och hälsa på dem, gaah jag älskar verkligen dem!!
- Min största rädsla är fåglar. Usch, får rysningar genom hela kroppen av att bara skriva det. Min mentor och skolsyster tycker att jag borde gå till bup för det, eller i alla fall träffa någon. För dem gör att jag undviker rätt mycket saker i livet jag egentligen inte borde göra.
- Jag älskar att skriva. Har skrivit en del saker som finns på min hårddisk. Någon gång kanske jag publicierar det här på bloggen. Men det tror inte det.
- Jag kan inte öppna mig för folk. Inte ens mina nära, kan inte ens öppna mig för mig själv. Håller allt inne, mina känslor.
- Jag är störd. Helt ärligt, jag vet ingen människa som någon gång har sakt " Emma, du är normal." Men jag trivs med det, för det tillhör min image. Jag ska vara det.
- Jag går sam-ekonomi på kärrtorp och trivs väldigt bra.
- En gång när jag skulle göra en film med min kompis matilda så skulle jag "spy" i en scen. Då skulle jag mosa banan i munnen så att spyan skulle se trovärdig ut. Dessvärre spydde jag på riktigt för jag hatar banan, hahahah.
- Jag är livrädd för att leva, men dödsrädd för att dö.
Dessa fakta punkter om mig var väl väldigt intressanta.. eller? Ert liv, bryr mig inte ett dugg om du utsätter dig för det jag skriver. Och vet du varför? För det är ditt val.
// Emma <3

Förlåt.

Förlåt. Har inte varit på humör. Skrivandet gör mig ledsen, drar ner mig mer på något sätt. Nu ska jag i alla fall försöka skriva igen, inte bara ett inlägg utan regelbundet. För att göra det ska jag följa en "lista" för att göra mig mer inspirerad att skriva. Puss på er, och här är listan. Börjar med ettan senare ikväll.

Dag 1 – En bild på mig + 15 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Dag 20 – Min favorit film.

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Dag 25 – Min favorithögtid.

 

/ Emma <3


Ska börja försöka vara...

Ska börja försöka vara mer aktiv men det är lite svårt när blogg.se inte finns som app på mobilen :/ jag använder ju min mobil mer än min dator ;) jag har en egen blogg på wordpress och det finns som app så det är lättare för mig att uppdatera då... men ska ändå  försöka att uppdatera varje gång jag sitter vid datorn :D //Ebba "Den bästa skåningen" Green Hansson

Gubben i lådan

Hej alla goa o glada!

Idag har varit en bra dag. Har inte gjort särskilt mycket egentligen, mest tagit det lugnt här hemma o senare gått o fikat en stund med Belma. Mysigt! Känner att tiden går så jäkla fort! Idag är det redan torsdag o snart är ännu ett lov över, helt sjukt! Men ska inte klaga! Ett lov mindre o en vecka närmare sommarlovet, can´t wait! Längtar som bara den, ska bli så jäkla kul! Känner mig ganska dum som inte pluggat nåt under den här veckan även fast jag lovat mig själv att jag skulle... Jag måste verkligen få nåt gjort för annars kommer jag få stressa ihjäl mig sen vilket inte är så roligt...

I helgen ska jag prova på Zumba med Ema o Sanna så det ska bli skit kul! Sen kanske vi ska sova hos Sanna imorrn o bara ha en super mysig tjejkväll. Lovely! Utöver det så har jag suttit o kollat på väderprognoserna ett antal gånger de senaste dagarna. Vill verkligen bara att den här himla snön ska smälta o att plusgraderna o solen ska komma fram så att jag kan börja använda min skinnjacka, converse, solglasögon o allt det där som det bara skriker sommar om! Sen vill jag också ut o springa! Har känt behov av det ett bra tag nu men istället för att träna så har jag svullat godis varenda dag den här veckan, illa! Nae, men nu ska jag dra mig o kolla på tv eller nåt.

Adios amigos! <3

Majla



Läckerbitar

Ebba har tjatat på mig rätt länge nu att lägga upp det här receptet på bloggen. Jätte god chokladkaka som inte är alls så svår att göra. :)

DU BEHÖVER:
300 g smör eller margarin
4 ½ dl socker
3 ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 ½ dl kakao
2 msk vaniljsocker

GLASYR:
2 dl vispgrädde
2 msk ljus sirap
2 dl socker
150 g mörk blockchoklad
100 g smör eller margarin

GÖR SÅ HÄR:
1. Sätt ugnen på 175 C. Smörj och mjöla en liten långpanna, ca 25 x 35 cm.
2. Smält matfettet i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och rör ner sockret och äggen.
3. Blanda de torra ingredienserna till kakan och sikta ner i smeten. Rör den slät.
4. Bre ut smeten jämnt i formen. Grädda kakan i mitten av ugnen 15-18 min.
5. Glasyr: Blanda samman alla ingredienserna utom matfettet i en kastrull. Låt koka i ca 15 min tills smeten tjocknar, rör om då och då. Ta kastrullen från värmen och rör ner matfettet klickvis.
6. Bre ut kolasmeten jämnt över kakan, ställ den kallt för att stelna.
7. Skär upp kakan i rutor. Servera med lättvispad grädde och gärna rostad flagad mandel.

LYCKA TILL!
//Majla

Underbar helg med de bästa!

Hej där!
Hoppas ni har haft en trevlig helg! Min har i alla fall varit helt jäkla underbar! I fredags så fyllde jag år o då spenderades kvällen på Pappa Grappa med min kära familj där det åts skit god pizza o himmelsrik italiensk glass. Love it!
Sen i lördags så drog jag på öppet hus på min skola en snabbis o därefter så gick jag hem för att göra mig i ordning inför lite födelsedagsfirande hemma hos mig med mina älskade bosnabrudar. Kvällen bestod av god mat, massor av sjungande o dansande, jäkligt mycket skratt o en hel del svull. Underbart! Söndagen spenderades på Espresso House med Ema o Sanna där vi hade en liten privat spanska lektion innan vi drog vidare till Chili Wook för mat o sedan hem till mig. Blev lite fotografering o så passade vi också på att se Panoramol Activity 2. Filmen va inte särskilt läskig förrän i slutet men filmen i sig va helt okej ändå. Senare på kvällen så gick jag, min syster o min mamma på bio för att se Burlesqe med Christina Aguilera. Sjukt bra film o hennes röst är ju to die for! Fick typ rysningr i hela kroppen när hon sjöng, helt sjukt!
Igår va jag först hemma på morgonen o tog senare en sväng till stan med min syster där jag fick ett mycket trevligt samtal från min söta skåning Ebba som sa att hon hade vägarna förbi här i Norrköping o undrade om vi kunde ses en stund. Så jag, hon o hennes super roliga pappa träffades för en fika. Sjukt kul att få träffa henne igen, har saknat henne jätte mycket!
Idag har jag fikat IGEN fast med Belma o imorrn ska jag också på stan för att fika med Ema, Belma o Sanna. Mys! Hahaha, mer än halva mitt barnbidrag går nog åt på att fika men vad gör man inte för sötsakerna? ;)
Massa kramar <3
Majla
Mina fina, underbara vänner! <3 
Från vänster; Majda, Sanna, Ema, Belma o Jag!

Svenska affärer suger!!

Är det bara jag som tycker att speciellt kläder från andra länder är såååå mkt finare än Sveriges tråkiga??? Jag tkr det!!! Kolla bara in dessa!
ヴェントオンラインショップ レース切り替えブラウジングトップス
ヴェントオンラインショップ オールレーストップス
ヴェントオンラインショップ リボンベルト付きチノショートパンツ
ヴェントオンラインショップ チュールレースミニスカパン
ヴェントオンラインショップ ローズ柄レースアップAラインワンピ
ヴェントオンラインショップ フリルデニムジャケット
OMG jag tror jag dööööör!
//Ebba från sthlm! <3

True Colors....

Hejsan, Ebba här :) Läget??? Med mig är det bra, fast lite sliten bara :P Denna helgen har vart så fullpackad. Vad med vännerna i fredags och hade gryyyymt kul<3
Igår var jag på tjejmiddag hos en tjej i min klass..Det var väll sådär...Asså grejen var att hon och hennes tvillingsyster hade typ bjudit 30pers och av dem kända jag inrincip bara Ida så...JAg hade inte så många att prata med :( Fast maten var god och efterrätten var helt underbar!!
Idag ska jag typ göra vanliga söndagssysslor: Städa rummet, plugga matte, läsa eneglsk bok, lång promenad, locka hårt :P och sen typ klockan fem ska vi på 16års middag hos min halvkusin.. Det ska bli asss roligt, och gott hoppas jag :P Vi ska ge honom ett presentkort på Best of Brands.. Så det e ju alltid najs :)
Det är bara tagga till, bara en vecka kvar till sportlov!!! Och typ fem dagar tills man ks aha lämnat in ansökan om gymnasium valet :S Jag vet inte vad jag ska välja!!!!PANIK!!!
HEJDÅ SMÅ MÄNNISKOR!!! <3

18 februari 2011

Hejsan alla söta! :))
Som min älskade kompis Ebba från Stockholm nämnt i det tidigare inlägget så blir lilla jag 17 år idag. Känns faktiskt riktigt bra måste jag säga och jag känner mig ett steg närmare 18 också så det är nice! TACK SÅ JÄTTE MYCKET för din fina gratulation här på bloggen Ebbis, det värmer! <3
Idag är jag ledig från skolan och man kan säga att mitt lov officiellt börjat. Fy tusan vad skönt! Nu sitter jag här hemma och kollar på TV och tar det bara allmänt lugnt. Fick jätte trevligt besök nyligen av min underbara Belma och hennes jätte gulliga kompis Anna. Hon överraskade mig här hemma med choklad och massor av gosiga kramar. Blev verkligen super glad och kunde inte önskat mig något bättre. Tack så mycket finaste semlan! <3
Igår fick jag också lite trevliga presenter av mina kära kompisar. Jag fick en jätte snygg mugg fylld med choklad av söta Ave och bästa Victoria hade tagit sig tid till att baka makroner till mig. Hur sött är inte det? Så nu har jag sötsaker så att det räcker för en hel vecka, eller i alla fall så att det räcker för idag. (a) hahaha! Senare ikväll ska jag ut med familjen på restaurang så det ska bli jätte mysigt. Imorgon kommer mina små söta älsklingar på lite födelsedagsfirande också. Ska bli super kul! Jag ska försöka ladda upp lite bilder från både ikväll och imorgon så att ni också får ta del av min födelsedag. :))
Ha en jätte trevlig dag!
Pussar <3
Majla
Slänger upp en bild på mig själv också som
inte
var tagen för så länge sen. :)

IDAG ÄR DET MAJLAS DAG!!!!!

Hej ville bara säga att Majla blir 17år idag!!!!!! Grattis gumman!!!!! <3

Morrande ljud???

Hejsan små dvärgar!!! Jag sitter just nu och väntar på att söta Emma ska höra av sig...Chattar med Majla på min dampande fb och hon säger att jag gör morrande ljud... :O??? Vet inte vad hon har fått det ifrån... Aja måste tyvärr gå nu för ska ta en varmande dusch, göra te och äta mitt drogbehövda apelsin. Blir väll lite Glee och måste även packa, men snackar mer om det imorron, right??!!!?? <3 Om ni inte vet vem jag e så är jag Ebba från STOCKHOLM <3

Älskar kärlekskonserten ^.^

Idag så var det kärlekskonsert med skolan och jag tyckte att det gick väldigt bra... Om jag fattar hur man gör med vidoebloggar så kommer ni få se mitt och Fannys uppträde :)) mer info om videon kommer senare ;) nu ska jag gå och lägga mig go'natt <3 från Ebba green

Castle Walls....

Hejsan, Ebba här igen :) Vart innanför skolan väggar idag(igen). Hade taggat till rejält till So provet,men självklart handkade frågorna om det jag hade pluggat på :/ Vad har mer hänt idag.....Jag gick hem, aktiva jag :) Det tar faktiskt 30-40 minuter så är fett stolt :) Nu ska jag försöka plugga lite Hk, och sen blir det väll antagligen lite GLEE. Blir väll lite skype med Emma tjejen oxå :) Vill Bara säga att du Emma finns alltid där för mig och du ser mig för den jag är :) Med dig är jag alltid glad, och jag vet inte vad jag skulle ha gjort om jag inte träffat dig i somras. Du är heeeelt underbar och kmr alltid älska dig, Äkta kärlek här!!!! <3

Mobil blogg musik lektion :))

Nu ska jag ha musik lektion och efter det ska jag ha ehm matte tror jag ;) efter lunchen så ska jag ha no och efter no:n har jag gymnastik profil :D yaay... Om jag kan så ska jag filma när jag gör en eventuell flickis. Efter gympan så ska jag gå till min moster och träffa mina två mostrar och två kusiner! Jätte kul :D jaja men nu ska jag gå in på lektionen ;)) /Ebba

Rullade hem!

Hejsan, det är jag Ebba från thaaa town ;) Idag har jag vart i skolan och som några av er kanske vet så skulle halva min klass baka tills i dag och resten ska baka tills imorron... Asså jag fattar inte vrf, bara för att min klasskompisar är tjocka... Dock åt jag inte så mycket fika, men trots det så rullade jag typ hem :O Imorron ska jag inte äta ett piss! Just nu sitter jag i soffan och har precis gjort klart matte läxan! Jag och Wilma( min syster) lagade även pannkakor, allahjärtansdagpannkakor... Dem var hjärtformade, eller dem skulle iaf varit det, men dem faila ''ganska'' stort :( Jaja, kvällensplaner: läxor-middag-lång promenad=träning-duscha-te och GLEE :) Hoppas ni oxå har haft en bra dag :) <3

Ingen trampolin idag...

Tyvärr blev det ingen video idag för vi var bara på tumblingen och tzuka (stavning?) och lite stationer. Det gick bra och jag maxade helvetes bänken wohoo.... Hahaha. På tisdag är det "kusin dejt" med mina syskon och min kusin som bor i Gbg, min moster därifrån kommer också så då blir det att jag får fixa vikarie istället för mig på gympan :)) jaja nu ska jag börja plugga, ha det så kul för det ska inte jag!!!!!!! Puss puss

Mobilblogg :p

Hej hej bloggen !!!! Nu ska jag typ äta och om en timme så ska jag gå till gympan :D funderar på att börja öva halvskruv ^^ och antagligen så ska jag göra flickis på trampolinen. Kan be någon filma så ska jag se om jag fattar hur jag kan lägga upp en video :)) OMG jag får panik min lillasyster har släppt ut vår undulat i vardagsrummet så jag är typ attackerad av den :S okeii vad ska jag äta till frukost??? Ohh jag vet!! Polarbröd med "genomskinlig" skinka :D haha det låter så kul XD det betyder typ kallrökt gourmetkotlett ;$ hahaha. Idag så blir det ju gympa och plugg men funderar också på om jag ska städa (hör och häpnaXD) Toletten här hemma för den är allt annat än trevlig :s ingen är ju hemma här så mycket p.g.a. att pappa jobbar och då är vi hos farmor... Jisses vad mycket jag har att göra :/ btw någon som såg på melodifestivalen?? Jag gjorde och tyckte inte att denna veckan var så bra (inte förra heller för den delen) men nästa vecka blir det nog något RIKTIGT bra :))) den kända (och väldigt snygga) helsingborgaren Eric Saade ska uppträda :D jaja nu ska jag sluta skriva och äta något istället. Puss puss

Jag är tillbaka, och väldigt levande...

Hej allihopa!
Jag, Ebba från det bästa Skåne är tillbaka igen :D Jag har inte dött elr något sådant utan jag har bara varit så himla busy med skolan. Jag vet att alla bara tjatar att gymnasiet är jobbigt men nu när jag är inne på andra terminen med betyg så är det väldigt mycket press också.... På onsdag ska jag lämna in ett stort projekt som alla åttor på min skola gör varje år men efter det kan jag börja blogga igen, ett tag var det ju nästan bara jag som bloggade ;) BTW Jag har fått en iPhone nu :)) (3GS, men endåå) Imorgon blir det plugg, gympa och mer plugg. Jag tror att det är de två sakerna som jag satsar mest på nu för att det är det som känns viktigast, herregud vilken nörd jag är ^^ Jag kan tyvärr inte ladda upp några nya bilder för min laptop är på lagning :(( och i den stationära datorn kan man inte ladda upp bilder :o Jaja nu MÅSTE jag gå och lägga mig för kl. 12.00 är det gympa :D Dags att kötta hihi (a)


H+M=H&M=<3

Hejsan allihoppa! Det är jag Ebba igen :) Kom precis hem från mi kära kompis Linnea ( älgen) efter en trevligt pratstund. Nu sitter jag på mitt rum och väntar på att maten är klar, och jag gjorde några snygga outfits på H&M :)
gilalr båda välfigt mycket och tror jag ska inevenster. Att kolla på kläder på internet är något som jag gör på fritiden. By the record vill jag få min dag lite mer händelserik, hehehhehe :P
see yaaaa <3

SL är det bästa som finns, eller inte!!!

HAHAHA, hhejsan alla människor :) Det är jag ebba från thaaaaa town, heheh :) Idag är det som sagt världens snö kaos i Stockholm...Faktiskt 2 klass varning ute så man får väll hoppas att huset inte blåser bort. Dock har jag inte vart ute idag så jag vet inte om det är så kallt, men genom fönstret kan man se att man INTE vill gå ut!
Som alltid så kan man inte lite på sl sånna här dagar, heheh :P Så det blev ingen skola för mig mig för ALLA bussar var inställda pga av halka, och jag tycker inte att dem kan begära att jag ska gå...Det skulle typ ta en timme i det här vädret. Så jag har vart hemma hela dan, och kmr nog fortsätta vara det eftersom jag inte kan komma någonstan :(
Ajaj, slapp skolan iaf! Så vad har jag gjort? Jo jag har legat och drogat glee:) Sett typ 4 avsnitt, men nu känner jag att det börjar bli bra för jag måste röra på mig! Jag blir bara slö och trött av att bara ligga ner, så jag tror jag ska ge mig ut och ta en powerwalk..Okej , kankse inte men jag måste iaf rycka upp mig :)
ses tjejer <3

Tre NP avklarat!

Hejsan alla, det är jag Ebba från thaaaaa town! Idag har jag liksom alla andra 95:or i Sverige haft ett NP. C-delen i svenska :P Känner mig duktig att jag har klarat av 3 st NP! Fast det jag gjorde idag ( det skrivtliga) FAILA SÅ STORT! Jag fick typ oanik och visste inte vad jag skulle skriva om, och alla ämnerna som amn fick välja emellan hata jag... Det var liksom inte något som ba: Åhh detta vill jag skriva om :( Så det var ju lite tråkigt!
Dagen sluta inte heller bra... Jag var tvungen att stanna kavr efter skolan för att min lärare och friends läraren skulle snacka! Jag e en stygg tjej!!!! Dem ville snacka med mig för dem tyckte att jag var rasiatiks och att dem från flera källor hade hört mig säge negativa sacker om muslimer?? Fråga mig inte vad, för dem kunde inte säga exakt vad jag hade sagt och minns ju inte saker som jag sagt för en dag eller två sen så... Men asså jag fattar inte hur dem kan ha fått reda på vad jag säger för jag säger det ju bara till mina vänner, så därför måste någon i klassen tjalla. Så himla töntigt! Desutom har jag brytit mot svenska lag:P Kankske inte något man ska vara stolt över, men vad ska man säga?
<3

I´m back on track again!

Hej alla goa och glada!

 

Efter extremt mycket tjat från min kära kompis Ebba från tha town så är jag nu tillbaka igen efter ett väldigt långt uppehåll. På senaste tiden har det hänt ganska mycket i mitt liv så jag tänkte ta och uppdatera er lite grann. ;)

 

Under jullovet så fick jag trevligt besök i tre dagar av mina små dvärgar. Dagarna bestod av ganska många shoppingrundor på stan, mycket svullande och många sena kvällar med mycket skratt och prat. Underbart! Jag spenderade också en hel vecka i Sälen med min kära familj vilket var jätte mysigt. Det blev mycket skidåkning och jag passade även på att prova på längdskidor för första gången i mitt liv vilket slutade med en stukad handled. Woohoo! Så går det när lilla Majla försöker leka smart. Hahaha! I Sälen tog jag mig tiden att passa på och gymma lite för att maximera min träning. Utöver det spenderades dagarna på olika fik och restauranger, badhus och hemma i stugan. Härligt!

 

Som ni kanske alla vid det här laget märkt så har ju skolan börjat igen och jag tycker att starten varit riktigt bra faktiskt. Har insett att jag inte läser alls så många kurser i år som jag trott så det lär bli en ganska slapp termin, eller än så länge har den varit det i alla fall. Jag har tagit tag i min träning stenhårt och följer den från punkt och pricka. Tränar olika styresövningar för tillfället här hemma varannan dag och försöker också att minska på intaget av sötsaker. Måste ju bara säga att jag känner mig lite stolt som här om veckan inte åt något sött på en hel vecka! Och då menar jag verkligen INGENTING! Inget godis, chips, läsk, glass, bakelser, NADA! As stolt!

 

De seanste två månaderna har jag gått på oerhört många fester som alla varit super roliga. På jullovet var jag på nyårsfest hos en tjej i klassen och nyligen har mina två pluttar, Sandra och Fanny fyllt 18 så då har det blivit mycket firande. Sandra fick en väldigt cool present måste jag säga. Jag, Fanny och Anton köpte henne nämligen Bungee Jumping eftersom hon pratat ganska mycket om det och sagt att hon skulle vilja prova på det någon gång i sitt liv. Fanny fick ett mega stort chokladpaket av oss tre. Det bestod av olika praliner och choklad från Jolla samt en chokladprovning för två personer. Hur nice är inte det? Lätt att jag skulle kunna tänka mig att få nåt sånt. Haha! Jag vart också bjuden på en killkompis 18 års firande. Han som fyllde år, Marcus fick av mig och ett flertal till Fallskärmshoppning i födelsedagspresent och hur awesome är inte det?

 

Ja som ni märker så har en hel del saker skett och jag ska absolut inte klaga! Jag älskar när det händer nya saker och när man har fullt upp. Nästa vecka verkar det bli nån gymnasiefest som jag hade tänkt gå på med några från klassen så vi får väl se hur det blir med det. Nae, nu måste jag dra mig till skolan men vi hörs snart igen, jag lovar!

 

Puss o kram <3
Majla


Magsjukan nästa!

Hejsan det är jag Ebba från thaaaa town! Idag har jag inte gjort så mkt faktiskt. Känner mig hängig och trött, dock orkade jag med en 40minuters promenad i det vackra vädret. Gick ner mot velamsund och över sjön, och sen hem igen så det var najs. Dock var det jätte läskigt att gå på sjön för den braka lite då och då :S

Typ alla i min familj har legat och spytt hela helgen, förutom jag! Fast jag känner nu att jag kanske trots allt inte har sluppit magsjukan. Har typ inte lust med någonting och nobbade just mina två vänner på övernattning, men jag kännner att jag seriöst inte orkar. Vill bara sova!!! Aja får väll se om det har gott över tills imorron, för då hade jag tänkt åka skridskor på sjön :) See yaaa <3

I feel in love with the CAKE...

Hejsan alla goa och glada :) Det e jag Ebba from thaaaa town, heheh :) Vad har jag gjort idag??? Jo jag begav mig in till stan vid elva snårt, mötte upp Ida i slussen och tog gröna linjen till Medborgarplatsen. För idag var det nämligen öppethus på ThorenBusinessSchool= TBS så jag och Ida gick som sagt dit :) Jag hade ju redan vart där en gång innan, mne för Ida var det första gången, men jag tror hon gillade det. Själv fick jag en mkt klarare bild om hur det e att gå i skolan där och jag tror jag Kind of like it.....Jag kan gå in mer på hur skolan var någon anna gång, eller när jag har valt vilken skola jag vill söka till :P

Efter öppethus begav jag mig hemåt, åt lunch och for vidare i mammas nya fina bil till Mormor&Morfar. Det var nämligen kalas där ( min morfar fyllde år) så hela släckten var där. Det var mkt trevligt... Min mormor är seriöst världens bästa bagare, så det gick inte att motstå allt det goda. Majla  du skulle ha dött!!!

Fika bordet var uppdukat med både det ena och det andra.  B.l.a  Plommonpaj, Sockerkaka, Brownie, Kakor, Prinsesstårta, Chokladtårta, Bullar och en bärtårta ( en stor som vi åt igår Emma)

Dock åt jag ''bara'' chokladtårta,bulle,bärtårta,sockerkaka och Plommonpaj! Jag typ kom in något slags chocktillstånd när jag tog första smakbiten... Så god var den!!!

Efter mkt fikandet och te drickandet begav sig mamma och jag hemåt, och nu sitter jag här. MAmma står i köket och lagar mat och ikväll ska jag nog kolla på film... Eller kanske på Glee. Såg två avsnitt by the way igår så jag e lite insatt, men man kan aldrig få för mkt Glee om man säger så :P

Puss, och hej leverpastej :P <3


I väntan på mat...

Satt framför datorn och visste inte riktigt vad jag skulle göra... Maten e typ klar snart så jag kollade typ på lite kläder från Zara. Hittade två asfina och söta tröjor :) Funderar på om jag ska slåt till :P Aja, får väll ta och shoppa snart :)

Topp 299:-

topp 179:-

Ebba från thaaaa town....Ebba Sjöholm <3

Dag 4: På en konstig tid i min tid...


Det får helt enkelt bli denna bild. Hade hellre tagit en anna från typ 7:an, men dem bilderna är på min andra dator och jag orkar inte ta fram den, ehhe. Men detta är från en friluftsdag från åttan... Jag och Marina ( en tjej i min klass) hitta några barn i skogen och fråga om vi fick vara med och leka, men det fick vi inte :( Ajaj, på bilden står vi i skogen och spionerar på resten av klassen, ehhe :) <3

Dag 3: På någon i min familj..


Detta är min underbart söta kusin Sol och jag älskar henne!!! Hon e bara såååå söt <3

Dag 2: På mig själv....


Ja, detta e då en bild på mig. Faktiskt den finast ( enligt mig)
just nu så därför valde jag den.. Den e från julafton <3

Dag 1:Någon jag umgås med väldigt mkt!

Hejsan det e jag igen :P Jag har legat efter så nu kmr det komma typ 200000 inlägg, men aja. Ta det som det kmr antar jag :P


Ida Jansson e en underbar människa. Snäll,trevlig,söt och en jävligt bra arbetskamrat. Hon går i min klass, och e den i skolan som jag umgås med mest. Synd bara att vi inte ses så mkt utanför skolan bara, dock ska vi ju på öppethus tsm imorron :P <3

Underbara,uppblåstbara!

Hejsan alla läsare....Det är jag Ebba from thaaaaaa town, heheh :) Idag mötte jag Emma och Sandra på NK. Det blev en liten fika med både prat och skratt. Självklart skulle Emma damp garva så att alla stirra på oss( lite pinsamt, men det e sån hon e) Efter det drog vi oss mot Gallerian och kolla lite där. Dock hitta jag inget :( Vi hade det as trevligt, även fast att det blev en snabbis :) Vi måste ses snart igen <3

Imorrron ska jag till TBS med Ida i min klass. Efter det kmr jag dra mig mot Gurraberg till min Morfars kalas. Det blir najs att träffa lite släckt i det hela :) Jaja, nu ska jag typ kolla på film eller nåt... Kanske Glee :)
Puss alla ungar! <3

HEEJ :)

Heej :) Det är jag, hihi. Ni vet nog inte vem jag e haha.

RSS 2.0